Skip to main content
  • Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Specialist in verhalende reisboeken

Klantenservice

Welkom bij de klantenservice van onze online boekwinkel!

Bij ons staat de tevredenheid van onze klanten voorop, en we willen ervoor zorgen dat je helemaal blij bent met je aankoop. Als je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met het boek dat je hebt ontvangen, bieden wij een ruilbeleid aan waarmee je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling het boek kunt ruilen.

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om het perfecte boek te vinden, of dat een reisbestemming kan veranderen. Daarom willen we ervoor zorgen dat je altijd de mogelijkheid hebt om het juiste boek te vinden dat past bij jouw interesses en behoeften.

Hier is hoe het ruilproces werkt:

  1. Neem contact op met onze klantenservice via e-mail of telefoon info@evenaar.net of 020-624 62 89 om een ruilaanvraag te starten. Zorg ervoor dat je je bestelnummer bij de hand hebt, zodat we je snel kunnen helpen.
  2. Vertel ons welk boek je wilt ruilen en geef ons een idee van wat je in plaats daarvan zoekt. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te adviseren en je te helpen bij het vinden van het perfecte boek.
  3. Zodra we je ruilaanvraag hebben ontvangen, sturen we je instructies over hoe je het oorspronkelijke boek kunt retourneren. We vragen je om het boek in dezelfde staat terug te sturen als waarin je het hebt ontvangen, inclusief eventuele verpakking of labels.
  4. Zodra we het geretourneerde boek hebben ontvangen en gecontroleerd, sturen we je het nieuwe boek toe. Dit proces wordt zo snel mogelijk afgehandeld, zodat je zo min mogelijk tijd hoeft te wachten.

We willen benadrukken dat we ons best doen om ervoor te zorgen dat elk boek dat we verzenden van de hoogste kwaliteit is. Mocht je echter een defect of beschadigd boek ontvangen, neem dan onmiddellijk contact met ons op en we zullen het probleem snel voor je oplossen.

We hopen dat dit ruilbeleid je extra gemoedsrust geeft bij het winkelen bij ons. We zijn hier om ervoor te zorgen dat je een geweldige ervaring hebt bij het ontdekken van nieuwe bestemmingen, boeken en auteurs. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het vinden van het perfecte boek.

Met vriendelijke groet,

Evenaar Klantenservice Team

Neem voor de klantenservice contact op met info@evenaar.net of 020-624 62 89 (binnen openingstijden). Of kom gerust langs in de winkel. Ons team staat je graag te woord.