Vietnam

« Terug naar landen-overzicht

Catfish and Mandala

€ 16,95

Andrew X. Pham besluit per fiets terug te keren naar Vietnam, zijn land van herkomst. Het wordt een enerverende, slopende en emotionele reis van meer dan vijfduizend kilometer. Hij brengt niet alleen het hedendaagse Vietnam tot leven,…

De schaduw van de wapens

€ 34,95

Hwang Sok-yong werd in zijn jonge jaren opgeroepen voor militaire dienst en uitgezonden naar Vietnam. Gebaseerd op zijn oorlogservaringen schreef hij een epische roman die zowel de kant van de communistische Vietcong belicht als de…

Hoge bomen in Hanoi

€ 20,-

Hoge bomen in Hanoi gaat over het hedendaagse Vietnam, over de steden Saigon en Hanoi die zo totaal verschillend van sfeer zijn, en over Vietnamezen die na de oorlog de brokstukken van hun leven bij elkaar raapten en opnieuw begonnen.

Stromen die de zee niet vinden

€ 16,50

Steengoede verhalen die zich in een exotische wereld (Vietnam) afspelen! Grimmig, hoopvol, mysterieus en soms liefdevol. Prachtig geschreven!

Vietnam Dominicus

€ 19,95

Reisgids Vietnam (nederlandstalig)

Interieur van de winkel. Boeken op planken en enkele klanten in de winkel bladeren door boeken. Man staat voor de etalage van de Evenaar. Boeken uit alle windstreken.

Website gemaakt door Vierkante Meter