Venezuela

« Terug naar landen-overzicht

De oliekoning

€ 17,50

Koopman schetst een ontnuchterend portret van een gespleten land. Wat begon als een zoektocht naar de wortels van een Latijns-Amerikaanse revolutie, werd een persoonlijk verslag over macht, idealen, haat, hartstocht en teleurstelling.

Jungle Rudy

€ 12,50

Jan Brokken volgt het leven van Rudy Truffino, een man die zijn leven wijdde aan het in kaart brengen van de verdwenen wereld in het regenwoud van Orinoco. Het portret van een man die in het doolhof tussen twee culturen het spoor bijster…

Venezuela Culture Shock

€ 18,95

This book sheds light on what the Venezuelans tick and helps you appreciate their culture and values.

Venezuela landenreeks

€ 14,50

De landen reeks Venezuela schetst het gewone en het bijzondere van een land en legt het karakteristieke van zijn bevolking bloot.

Venezuela what everyone needs to know

€ 17,95

After an introductory section that discusses the legacy of Spanish colonialism, Tinker-Salas explores the The Era of the Gusher, a period which began with the discovery of oil in the early 1910s, encompassed the mid-century development…

Interieur van de winkel. Boeken op planken en enkele klanten in de winkel bladeren door boeken. Man staat voor de etalage van de Evenaar. Boeken uit alle windstreken.

Website gemaakt door Vierkante Meter