Thailand

« Terug naar landen-overzicht

Bangkok een eligie

€ 15,-

Een echte Springer èn dus een ontroerend liefdesverhaal over weemoed en verlangen naar wat verloren is en nooit meer terugkomt!

Fieldwork

€ 12,95

Lush in its landscapes, dense in its ideas, always  startingly nimble and witty, this Thailand-set novel performs some strange upcountry magic of its own. Tragedy has struck in the hills beyond Chiang Mai - but how and why?  

Sightseeing

€ 13,95

Rattawut Lapcharoensap schetst in zijn verhalen een wereld waar we als toeristen aan voorbijgaan. In prachtige details krijgen we de achterkant van die exotische wereld voorgeschoteld.

Thailand, zacht als zijde, buigzaam als bamboe

€ 17,50

De auteur woont al enkele decennia in Thailand en laat de lezer een kijkje nemen achter het masker van de Thaise glimlach. Een absolute aanrader voor iedereen die naar Thailand gaat!

Vermist op Koh Phi Phi

€ 17,-

Bram Schilham, bekend als verslaggever van het NOS Journaal, vertrok in 2004 naar Thailand om de gevolgen van de tsunami te bekijken, niet zozeer als verslaggever, maar eerder als vriend van de vermiste Willem-Jan. In een zeer persoonlijk…

Interieur van de winkel. Boeken op planken en enkele klanten in de winkel bladeren door boeken. Man staat voor de etalage van de Evenaar. Boeken uit alle windstreken.

Website gemaakt door Vierkante Meter