Nepal

« Terug naar landen-overzicht

De Sneeuwluipaard

€ 22,-

Vlak na de dood van zijn vrouw vertrekt de schrijver samen met bioloog George Schaller voor een bizarre tocht van meer dan 400 kilometer, dwars door de Himalaya. Hun doel is het bereiken van de Kristalberg, hoog op het Tibetaanse plateau,…

Little princes, one man's promise to bring home the lost children of Nepal

€ 15,95

Op zijn wereldreis van een jaar besluit Conor Grennan drie maanden vrijwilliger te worden in een weeshuis in het door oorlogen verscheurde Nepal. Wat hij daar ziet en meemaakt, verandert zijn leven. Conor onderneemt het schier onmogelijke:…

Nepal, nieuwe wegen in de Himalaya

€ 19,50

Nick Meynen bond de bergschoenen aan om op zoek te gaan naar het Nepal dat niet in de brochures en de reisgidsen staat. Ongeveer 2500 wandelkilometers later bundelde hij zijn ervaringen en indrukken in dit journalistieke reisverhaal.

Shopping for Buddhas

€ 15,95

Greenwald takes us on a wild romp across the Himalaya and through the back-alley bazaars of Kathmandu, uncovering corruption in the highest of these high places and having a fling with a few gods and godesses along the way!

Interieur van de winkel. Boeken op planken en enkele klanten in de winkel bladeren door boeken. Man staat voor de etalage van de Evenaar. Boeken uit alle windstreken.

Website gemaakt door Vierkante Meter