Ethiopie

« Terug naar landen-overzicht

Anders dan Afrika

€ 21,95

Een reis door het hart van Ethipië. Rondreizend ontrafelt de schrijfster wat dit land zo anders maakt. Ze bereikt de verste uithoeken en ervaart uitzonderlijke gastvrijheidmaar wordt ook geconfronteerd met wreedheden als kinderroof…

De Keizer

€ 16,90

In de keizer geven ooggetuigen - bedienden, ambtenaren en hoogwaardigheidsbekleders - een beeld van het leven aan het hof van Haile Selassie, die met grote vaardigheid een archaïsche samenleving door de twintigste eeuw loodste: hij…

Veertigduizend engelen

€ 18,50

Een rondreis door Ethiopië, die je makkelijk na kan reizen door de overzichtelijke hoofdstukken, maar het boek biedt ook herkenning voor de reiziger die er al geweest is!

Wat hebben we weer genoten

€ 19,95

Een persoonlijke impressie van Ethiopië, Sudan, Somaliland, Djibouti en Eritrea, daarnaast analyseert Vloemans de romantiek van reisgidsen en de universele verlangens van de reiziger. Bij vlagen hilarisch!

Interieur van de winkel. Boeken op planken en enkele klanten in de winkel bladeren door boeken. Man staat voor de etalage van de Evenaar. Boeken uit alle windstreken.

Website gemaakt door Vierkante Meter